Cautare

1238 de rezultate pentru "parvulescu catalin" (3.59 secunde)
Incidentele de la Timisoara au fost organizate, cel mai probabil, de echipa de campanie a lui Traian Basescu in scopul de a relativiza demersul rivalilor politici ai sefului statului, explica presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Conflictul Preda-Honorius este "un scandal de mucava", presedintele Traian Basescu avertizandu-l pe premierul Emil Boc, prin intermediul vocii lui Cristian Preda, ca aruncarea in lupta a tanarului Honorius nu este tocmai o solutie potrivita, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Cristian Parvulescu:
Inpolitics publica articolul 'Cristian Parvulescu:
Inpolitics il citeaza pe Cristian Parvulescu:
Analistul politic Cristian Parvulescu a declarat pentru Jurnalul National ca "argumentul legat de costuri este unul cinic, meschin, foarte greu de acceptat. ... Cristian Parvulescu considera ca "nimeni nu se gandeste ca va aparea o confuzie intre dimensiunea locala si cea nationala a puterii.
Cristian Parvulescu:
Cristian Parvulescu, presedintele Pro-Democratia, a atras atentia asupra derapajului democratic in care se ajunge din cauza nerespectarii legislatiei. ... Ba vor veni sa ne spuna ca au facut si economie.", a declarat Parvulescu pentru DeCe News.
Cristian Parvulescu:
Parvulescu: ... Ipoteza este sustinuta si de Cristian Parvulescu de la Pro Democratia. ... "Inainte de alegeri fiecare cetatean merge si se inscrie pe listele electorale cam 55-60%, iar dintre acestia, la vot, vin doar 25-30%, adica un cvorum nu are rost.", a explicat Parvulescu.
Parvulescu:
Parvulescu: ... Suntem o natiune scumpa si valoroasa", a declarat presedintele executiv al pandurilor, Eugen Parvulescu. ... Daca erau si ei sanatosi atunci puteam spune ca sunt linistit", a spus Parvulescu.
Parvulescu: Bacila a refuzat oferta Presedintele executiv al pandurilor, Eugen Parvulescu, sustine ca gruparea gorjeana i-a oferit lui Cosmin Bacila un contract marit cu 25% fata de actuala intelegere, insa jucatorul a cerut timp de gandire.
Tehnicianul a discutat zilele trecute cu presedintele executiv al gruparii Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, acesta facandu-i o oferta de prelungire a actualului contract cu inca un sezon. "Eu am vorbit cu domnul Parvulescu, dansul este insarcinat sa discute astfel de lucruri.
Parvulescu: Ma asteptam la un asemenea pas Presedintele executiv de la Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, a afirmat ca Steaua ar putea obtine o suma mai mare daca il va mai pastra un sezon.
Europenii au expulzat aproape 200 de diplomati rusi in 48 de ore, dupa masacrul de la Bucha. Parvulescu: ... Parvulescu: ... Parvulescu: Rusia nu va avea prea mult de suferit in urma acestor sanctiuni.
Limba ascutita a presedintelui i-a intepat ieri, deopotriva, si pe Bogdan Olteanu, si pe Cristian Parvulescu. ... In fine, gura lui Basescu n-a iertat nici "tradarea" lui Cristian Parvulescu, cel care acum e "in ganduri si simtiri" cu varianta Guvernului de uninominal.
De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
In paralel, a precizat presedintele Filialei Municipale Constanta a OTRM, Catalin Boboc, tinerii se pregatesc pentru Scoala de Vara, ce se va desfasura in perioada 5-9 iulie la Neptun. ... Iar in politica, daca nu raspunzi la atacuri, o iei peste bot", sustine Catalin Boboc.
Cine sunt candidatii la functia de Primar de Baia Mare Deputatul Catalin Chereches este candidatulsustinut de Uniunea Social Liberala (USL) la alegerile pentru Primaria Baia Mare.
google-analytics.com